Een bruisend vrijgezellenfeest vier je in Utrecht

Als je vriend, vriendin, zus, broer of andere dierbare gaat trouwen is het waanzinnig om een mooie dag te organiseren voorafgaand aan het huwelijk om de aanstaande bruid of bruidegom nog een keer goed in het zonnetje te zetten. Samen vieren jullie met een mooi vrijgezellenfeest dat hij of zij binnenkort aan een nieuw deel van het leven gaat beginnen.

Deze dag moet natuurlijk heel bijzonder worden. Een goede organisatie, een mooie locatie, een passende activiteit en lekker eten en drinken vormen samen een dag om niet snel te vergeten. In Utrecht en omgeving, centraal gelegen in het land, zijn er talloze mogelijkheden voor een actieve, gezellige, creatieve en bruisende dag, avond en nacht.

 

Vrijgezellenfeest vrouwen

Voor de dames is er van alles te doen in en om Utrecht. Trek er met jullie vrijgezellenfeest op uit in deze gezellige stad voor een van de vele creatieve workshops zoals servies of naaktmodel schilderen, graffiti of een workshop Ibiza-tas of -hoed pimpen op een eigen gekozen locatie. Meer actief bezig zijn? Speel een van de vele city games zoals Vijftig tinten grijs, Bridesmaids of Wie is de rat. Volg een workshop paaldansen, bossabal, ga laser gamen of vaar over de grachten. Speel een escaperoom, boerenspellen in de omgeving, maak een lipdub of ga lekker koken met elkaar. Er is van alles te doen in en om Utrecht voor tijdens een leuk vrijgezellenfeest met vrouwen.

 

Vrijgezellenfeest mannen

Ook voor de mannen is het een groot feest om het vrijgezellenfeest in en om Utrecht door te brengen. Een escaperoom, karten, The hangover citygame, een creatieve en smaakvolle kookworkshop, een vaartochtje, pubquiz. Liever lekker actief met archery attack, een survival challenge of bubble voetbal? In en om Utrecht gaan jullie zeker een top vrijgezellenfeest beleven. Bekijk de tips en idee├źn voor een actief, gezellig of stoer vrijgezellenfeest voor mannen in Utrecht.

 

Bijzondere feestlocatie Utrecht

Willen jullie daarna dineren of feesten op een bijzondere locatie? Ook dan zijn er vele mogelijkheden voor een gezellige borrel, lunch of een heel heerlijk diner met of zonder entertainment in de vorm van bijvoorbeeld een moordspel, een leuke quiz of een swingend feest. Vind een bijzondere feestlocatie in of in de buurt van Utrecht om jullie bijzondere vrijgezellenfeest in stijl te vieren.

 

Bron: 1001activiteiten.nl