Gezelligheid is belangrijk, dankzij een goede catering is het mogelijk!

Hoe bestel ik een goede catering

Feestjes zijn fun! Iedereen is blij, iedereen vermaakt zich. Er wordt gepraat, gelachen en lekker gegeten en gedronken. Iedereen is ontspannen. Behalve de gastvrouw dan. Die loopt met een verbeten gezicht van de stress heen en weer. Kijkend of iedereen wel genoeg heeft. De gastheer- of vrouw is eigenlijk aan het eind van zijn of haar latijn van alle voorbereidingen, boodschappen en bereiding van de snacks of gerechten. Dat is natuurlijk onzin en dat hoeft niet!

Catering bestellen doe je zo

Heb je een feestje, wil je een etentje geven? Je kunt ook kiezen voor het bestellen van catering. Of je nu een brunch of lunch hebt, een fancy cocktailparty, een walking dinner, een kinderpartijtje of een mooi etentje aan tafel. De heerlijkste hapjes, meest bijzondere gerechten, prachtige taarten, of exotische tapas, voor elke gelegenheid is er wel een geschikte cateraar te vinden als je even rond speurt. En heus, niemand zal zeggen: ”Oh, heb je dat niet zelf gemaakt dan?” Want jij staat super ontspannen te stralen en bent op en top gastvrouw. Jij hebt de tijd om je met je gasten bezig te houden. Catering bestellen is geen teken van luiheid of ‘ik kan het niet’, catering bestellen is slim en verwennerij voor zowel jezelf als je gasten. Nog sterker; je bent een relaxte en leuke gast op je eigen feestje!

Haal gezelligheid in huis met een goede catering

Ik herinner me mijn 50 ste verjaardag nog als de dag van gisteren bijvoorbeeld. Manmanman wat hadden we het allemaal leuk. Er werd gedanst, geflirt, gekletst en genoten. Ik was helemaal in mijn element, terwijl 50 niet niets is. Emotioneel gezien. Alles was geregeld. Hapjes, drankjes, glazen, servies, aankleding, alles! Zelfs de bediening was onder controle, ik had nergens omkijken naar. Bleek dat 2 vriendinnen van mijn dochter voor de cateraar werkten af en toe. Mijn kind nu ook trouwens. En na afloop? Buiten de kater die een 50-jarige nu eenmaal heeft als er te veel bubbels in gaan was er geen katterig gevoel na afloop. Keurig opgeruimd alles. Alsof er niets was gebeurd. Ik wacht geen jaren meer en heb het volgende feestje alweer gepland. Per saldo is het heel betaalbaar ook nog eens. En onbetaalbaar tegelijk!