Binnenkort een verjaardag vieren?

Verjaardag organiseren

Ben je jarig? Dan wordt het tijd om het te vieren. Je verjaardag kun je binnen of buiten vieren, dat ligt een beetje aan het weer. In de winter is het misschien te koud, maar wanneer je richting de zomer gaat is dat wel aan te raden. In dit artikel lees je handige tips voor het organiseren van jouw verjaardagsfeest.

Maak een gastenlijst

Het is altijd het beste om een gastenlijst op te stellen. Want 100 man past wellicht wel in een eengezinswoning, maar niet in een appartement. Het is ook handig om te weten wie er allemaal komen, want dan kun je de hoeveelheid hapjes en drank berekenen en vergeet niet je buren in te lichten, want anders krijg je boze gezichten.

Verstuur zo snel mogelijk de uitnodigingen

Nadat de gastenlijst eenmaal is samengesteld, kan er een datum geprikt worden en kunnen de de uitnodigen verstuurd worden. Een persoonlijke uitnodiging met bijvoorbeeld leuke foto’s van jezelf vinden genodigde vaak er leuk.

Hapjes en drankjes

Je verjaardag organiseer je maar één keer per jaar, dus waarom zou je geen lekkere hapjes en drankjes serveren. Dit hoeft niet hoogstaand te zijn er zijn ook simpele hapjes die erg lekker zijn. Ook kun je zelf hapjes maken. Neem bijvoorbeeld: raps van carpaccio of zalm, augurk met kaas en worst of toastjes.

Binnenkort een verjaardag vieren?
verjaardag vieren

Decoratie en verlichting

Simpele versiering, verlichting en decoratie zorgt voor een leuke sfeer. Dat kunnen bloemen zijn, kaarsjes, kerstverlichting, slingers. Denk creatief na en je komt tot een simpele oplossing.

Dj huren of een afspeellijst maken?

Je kunt natuurlijk geld besparen en een afspeellijst maken. Maar een dj kan toch nog even dat verschil maken van een leuke verjaardag naar een verjaardag om nooit te vergeten. Dat wil je toch! Wil je een DJ verjaardag Psound huren? Klik dan even op de link. Ook voor bruiloften en zakelijke bedrijfsevenementen.