Een perfecte trouwlocatie in Brabant

Als u gaat trouwen, wilt u uiteraard de perfecte trouw- en feestlocatie, voor de grote dag. In Breda is een groot aanbod aan mooie en bijzondere locaties om uw trouwdag een dag om nooit te vergeten te maken. Hieronder worden een paar van deze locaties besproken.

Landgoed Wolfslaar
Aan de rand van Breda ligt Landgoed Wolfslaar, in een aangelegd ecologisch park.
U kunt de hele dag hier doorbrengen. Van de huwelijksvoltrekking, tot aan de feestavond.
Als u een authentieke bruiloft wilt, dan is dit de perfecte bruiloft locatie in Breda. Het landgoed staat in een omgeving met struikgewas en oude bomen. De salons kunnen helemaal ingericht worden naar eigen wens. U kunt ook uw fotoreportage in deze prachtige omgeving laten schieten.

Korenmolen De Hoop
Korenmolen De Hoop realiseerd al 25 jaar bruiloften. Zij kregen in 2007 een officieel predicaat “Trouwlocatie” van Breda. Houdt u van een landelijke sfeer, dan bent u hier op de goede plek. Alles wordt voor u tot in de puntjes verzorgd. De aankleding, de muziek, een heerlijk diner met gerechten uit eigen keuken en nog veel meer.

Witte Kerkje Terheijden
Wilt u een huwelijk in een kleinschalig en intieme kerk dan kan dit in, Witte Kerkje Terheijden. U kunt kiezen voor een burgelijk huwelijk of voor een kerkelijke inzegening.
Er wordt een rode loper uitgelegd en de vlag kan gehezen worden. Het kerkje kan worden ingericht naar uw wens. Kies voor mooie bloemen en muziek. Of wilt u misschien orgelspel, dan kan dit ook. Er is zelfs de mogelijkheid om duiven uit te laten vliegen. Bij mooi weer kunnen de gasten ook buiten aan statafels genieten van hun drankje.

Oude Kerk Dongen
Oude kerk Dongen is de perfecte locatie voor een burgelijk huwelijk. Het is een prachtige ruïne en straalt historie uit. De kerk kan worden uitgelicht in de kleuren van jullie huwelijk. U kun zowel binnen als buiten dineren op de prachtige binnenplaats.