dj bruiloft

Entertainment op een bruiloft; wat zijn de mogelijkheden?

Natuurlijk wil je dat je bruiloft een onvergetelijke, mooie dag wordt. Je wil dat je het helemaal naar je zin hebt, maar het is ook belangrijk dat je gasten het naar hun zin hebben. Zo voel je je fijner en is het makkelijker om zelf ook te genieten van de dag. Gelukkig zijn er genoeg mogelijkheden voor entertainment op je bruiloft. Je kunt entertainment inzetten op momenten dat je zelf even niet bij je gasten bent, bijvoorbeeld tijdens je fotoshoot. Zo hoef je je fotoshoot niet snel af te maken, maar kun je er rustig de tijd voor nemen. Als je zorgt voor entertainment, kun je namelijk rustig je fotoshoot doen, wetende dat je gasten zich prima vermaken. Maar je kunt er ook voor kiezen om entertainment te regelen op momenten dat je er zelf wel bij bent. Het voordeel hiervan is dat je er zelf ook nog van kunt genieten! In deze blog geven we je een aantal leuke ideeën voor entertainment op je bruiloft.

Photobooth

Een photobooth op een bruiloft is altijd een goede keus. Je gasten kunnen zich hier prima vermaken en het valt eigenlijk altijd goed in de smaak. Je hebt alleen een fotohokje nodig en wat leuke attributen die je gasten kunnen gebruiken als ze op de foto gaan. Denk hierbij aan boa’s, kroontjes, gekke brillen en hoeden. Ook kun je kiezen voor de kartonnen variant op stokjes. Extra leuk is het om hier ook een paar toepasselijke quotes op stokjes aan toe te voegen. De foto’s die in het fotohokje worden gemaakt, worden direct afgedrukt. Je kunt de gasten de foto’s dus bijvoorbeeld laten ophangen aan een touw met knijpertjes. Dit geeft meteen veel sfeer. Ook kun je ervoor kiezen om de gemaakte foto’s na afloop van de dag naar jezelf toe te laten mailen. Zo kun je hier nog even lekker van nagenieten!

dj inhuren
Wil jij een DJ inhuren?

Live artiesten

Ook live artiesten doen het altijd goed op een bruiloft. De mogelijkheden zijn eindeloos, dus er is altijd wel iets wat bij jouw wensen past. Zo kun je bijvoorbeeld een live painter inhuren, die ter plekke een prachtig schilderij maakt. Natuurlijk doen muzikanten het ook altijd erg goed. Kies voor een klassieke harpist of juist zachte, vrolijke jazzmuziek. Ook country, gospel en soul passen perfect bij een bruiloft. Het is maar net waar jullie van houden! Als je het wat grootser wil uitpakken kun je ervoor kiezen om sierlijke dames op stelten te laten rondlopen of een dame met een tafel om haar jurk de hapjes en drankjes te laten serveren. Je gasten zullen hier vast en zeker geamuseerd door raken.

DJ of drive-in show

Op je bruiloft mag ‘s avonds een goede DJ niet ontbreken. Een DJ kan er namelijk voor zorgen dat de dag wordt afgesloten met een spetterend feest. Met de juiste muziek, perfect afgestemd op het publiek, krijgt de DJ iedereen de dansvloer op. Omdat de DJ zo bepalend is voor het feest, is het verstandig om te kiezen voor een ervaren, allround DJ. Wil je een DJ inhuren in Roosendaal? Dan kun je terecht bij Psound.