Een feest kan niet zonder een speech!

Of je nu een feestlocatie voor een bruiloft, jubileum of voor een bedrijfsfeest afhuurt, in de meeste gevallen wordt er even tijd vrijgemaakt voor een speech of toespraak. Voor een speech van rond de vijf minuten is enige voorbereiding op zijn plaats. Allereerst moet je de tekst voor je toespraak rondkrijgen en daarna moet je het nog uit je hoofd leren. Voor advies, tips of het schrijven van je speech helpt de website van Speechentoespraak je op weg met een geslaagde voordracht.

Juiste toon en inhoud

Alles draait om de juiste toon en inhoud, waarmee je de aandacht weet vast te houden. Bij een bruiloftsspeech dient de vrolijkheid en feestelijkheid ervan af te spatten. Bij een jubileumspeech moet je de humor juist doseren en is kritiek geven absoluut niet de bedoeling. Een feesttoespraak dient altijd grappig te zijn, waarbij je vooral iemands goede eigenschappen benoemt en het vooral niet teveel over jezelf moet hebben. Ook de indeling van je speech, een goede opening en leuke bruggetjes maken jouw voordracht de moeite waard om naar te luisteren.

Tips voor een toespraak, 10-stappenplan en schrijftips

Ben je bereid de handen uit de mouwen te steken, geeft de informatieve website van Speechentoespraak allerlei richtlijnen om dit tot een goed einde te brengen. Met de pagina ‘Tips voor een toespraak’, ‘Toespraak in 10 stappen’ en met een pagina vol ‘Schrijftips’ kan het haast niet misgaan. Verder wordt iedere soort toespraak nog eens apart besproken en kun je erop nalezen aan welke specifieke eisen een bepaalde speech moet voldoen. Zowel de bruiloftsspeech als de feesttoespraak en de jubileumspeech komen uitgebreid aan bod.

Kies voor een speechschrijver

Heeft u geen tijd, zin of blijft u onzeker over de tekst voor uw speech? Dan kunt u ook kiezen voor een speechschrijver. Door dit compleet uit handen te geven bent u verzekerd van een geslaagde, en vooral ook betaalbare speech, waarmee u gegarandeerd succes zult oogsten. Wanneer u het contactformulier invult, wordt er binnen 24 uur contact met u opgenomen. U krijgt dan een vragenlijst toegezonden, welke u zo nauwkeurig en uitgebreid mogelijk dient te beantwoorden. Naar aanleiding van uw informatie wordt een unieke en op maat geleverde speech geschreven. Mocht er feitelijk iets niet kloppen of hier en daar iets aan de tekst veranderd moeten worden, zal de tekst direct voor u aangepast worden, zonder extra in rekening gebrachte kosten. Direct bellen naar 06-19758999 werkt natuurlijk nog sneller.

http://www.speechentoespraak.nl