trouwlocatie afhuren

Trouwlocatie afhuren

De trouwlocatie afhuren is een van de belangrijkste zaken die je moet regelen voor je bruiloft. Deze plek bepaalt voor een groot gedeelte de sfeer. Ook is de keus bepalend voor een heel groot stuk van het budget. Vaak kost een trouwlocatie afhuren wel bijna de helft van het totale bedrag dat je uitgeeft voor je bruiloft.

Wensen helder krijgen

Probeer goed op een rijtje te krijgen welke eisen en wensen jullie hebben. Dan kun je gericht op zoek naar de meest perfecte trouwlocatie. Wil je er ook de ceremonie laten plaatsvinden? Gaat het alleen om de receptie? Hoeveel gasten komen er? Gaat dat passen?

locatie voor je bruiloft
Op zoek naar de ideale locatie voor je bruiloft?

Sfeer

Van welke stijl houden jullie? Heb je een bepaald thema? Misschien past een bepaalde locatie dan wel perfect. Ga altijd eerst even op de plek kijken of je het echt leuk vindt. Je ziet dan meteen hoe het zit met de bereikbaarheid. Het is wel handig als de locatie goed aan te rijden is voor je gasten. Is er ook meer dan voldoende parkeergelegenheid? Heel soms kan dat wel eens een issue zijn. Schrijf al je wensen op een lijstje en check of de locatie die je bezoekt hieraan voldoet.

Muziek

Hoe staat het met de muziek? Mag je je eigen bandje meenemen naar de trouwlocatie? En vraag ook meteen hoe het zit met annuleren. En het aantal gasten? Tot welk moment mag je dat nog aanpassen? Dit is best belangrijk als je een beetje serieus om wilt gaan met je budget. Sommige informatie vind je al direct op de website van trouwlocaties. Meer weten? Lees dan onze blog.